Tuning

ASF Performance Tuning Stages

Stage 1: Chiptuning

Door onze jarenlange ervaring en expertise hebben we inmiddels een grote database aan bestanden die eerder door ons ontwikkeld en getest zijn. Dus aanpassen en optimaliseren van de software door middel van deze bestanden is bij ASF Performance uiterst betrouwbaar en gegarandeerd omdat er dus inmiddels ook voertuigen op deze softwarebestanden rond aan het rijden zijn.

Voor een goede diagnose en vaststelling van een specifiek voertuig doen we alvorens een upgrade voorziening een controle uitvoeren op meerdere factoren waarbij we de auto zowel voor als na de tuning de weg op moeten rijden. We kunnen op voorhand aangeven dat u rekening kunt houden met een gemiddelde doorlooptijd van twee tot drie uur.

Stage 2: Chiptuning + Onderdelen optimalisaties

Voor mensen die net even iets meer vermogen willen halen en het ook mag zijn hebben we ook nog een volgende stage, namelijk Stage 2. Hierbij doen we de software aanpassen en optimaliseren in combinatie met aanpassingen aan zowel het inlaat en uitlaat van het voertuig. Meestal gaat het hierbij om het aanpassen van het uitlaatsysteem door middel van de sportkatalysator of decatted en het lucht inlaat. We zullen onder andere deze elementen moeten aanpassen om het rendement van de motor te kunnen verhogen.

Het idee achter ASF Performance Stage 2 tuning is dat er meer lucht naar de motor stroomt wat uiteindelijk leidt tot extra vermogenswinst. Dit realiseert ons team door onder andere het installeren van een sportluchtfilter en of een andere lucht inlaat. De aanpassing levert voordelen op als sportieve sound en een betere gaspedaalrespons.

Stage 3: Chiptuning + Geavanceerde optimalisaties

Mocht u helemaal tot het uiterste willen gaan dan hebben we voor u de ASF Performance Stage 3 upgrade. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld het plaatsen van een grotere turbocharger of het plaatsen van sportnokkenassen of het vergroten van de cilinderinhoud. Omdat de Stage 3 upgrade maar voor een beperkt aantal merken en modellen beschikbaar zijn dient u hiervoor speciaal een aanvraag te doen. Tevens willen we erop attenderen dat hoe hoger de stage oploopt hoe minder de betrouwbaarheidsfactor kan worden.

Wereld weide merken

Onze Partners

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste chiptuning?

Bel ASF Performance : +(31) 6 44 30 30 16